Somogy megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Meghívó – Versenykiírás

2019. 10. 07. | Az OMVK Somogy megyei szervezete |

Az OMVK Somogy megyei Területi Szervezete és a Geges István Lőtér meghívja Önt és kedves családját, vadásztársait a 2019. október 23-án a Szennai Geges István Lőtéren rendezendő: „Vadászok Somogy Megyei Lőbajnoksága” elnevezésű hagyományos őszi rendezvényére, amelyre szeretettel várjuk a vadászatra jogosultak csapat és egyéni nevezéseit!

A verseny célja a vadászok közötti barátkozás, önzetlen versengés a lősport jegyében, találkozás a megyei és más megyéből minket megtisztelő a lősportot kedvelő kollegákkal, barátokkal.


Nevezés
Nevezés egyénileg és 3 fős csapatokban történik a helyszínen reggel 8-9 óráig. Megnyitó 9 órakor. Az egyéni nevezés díja 6.000,- Ft / fő, csapat nevezése további 1.000,- Ft / fő/csapat, (össz. 3000.- Ft/csapat) amely díjak magukban foglalják az ebédet is. Az ebédről Csorbics Attila az ecsenyi műkedvelő mesterszakács gondoskodik!

Versenyszámok
Golyós szám: - 10 lövés változó nagyságú bukó célokra.
Használható 0,22 – cal. (kispuska), távcsővel szerelve vagy nyílt irányzékkal.

Sörétes szám: - Gyorsított korongvadászat 30 korongra.
A sörétes számoknál bármely kaliber használható, de max. 28 g töltetű és max. 2,5 mm átmérőjű sörétes lőszerrel.

Díjazás

•    egyéni sport kategória I – III. helyezettek
•    egyéni vadász kategória I – III. helyezettek
•    egyéni vadászhölgy kategória I – III. helyezettek
•    csapat I-III. helyezettek
•    legjobb junior kategória (különdíj)
A díjazottak serleg jutalomban részesülnek.

2019. október 22-én a pályaépítés keretein belül lehetőség nyílik szervezett gyakorlásra is. Információért a főszervezőhöz Geges Istvánnéhoz fordulhatnak a T. érdeklődők a 30/2152912-es telefonszámon. Ugyanezen telefonszámon kérjük jelezni előzetesen a részvételi szándékot is!

Felhívjuk T. Versenyzőink figyelmét, hogy fegyverokmányaikat és érvényes vadászjegyüket feltétlen hozzák magukkal!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk és mindenkinek eredményes és sportszerű versengést kívánunk a szervezők nevében.


Geges Istvánné Ani                    Kemenszky Péter
    főszervező                               az OMVK SM titkára

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt