központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Vad- és halgasztronómia - Pályázati felhívás

2021. 07. 23. | Az OMVK központi szervezete |

Az „Egy a Természettel” Nonprofit Kft. nyílt pályázati felhívást tesz közzé a 2021. szeptember 25. és 2021. október 14. között a Budapest, Hungexpo Kongresszusi és Kiállítási Központ területén megrendelésre kerülő „Egy a Természettel” Vadászati ​​és Természeti Világkiállítás vendéglátó-ipari tevékenységének ellátására.

Fotó: Magyar Mezőgazdaság Kft.

A pályázat célja a Kárpát-medence vad- és halgasztronómiájának bemutatása a hazai és külföldi látogatók számára. Ezen belül hideg és meleg ételek készítése kárpát-medencei, valamint tematikához kötődő alapanyagokból.

A pályázat további célja a vadászathoz és a horgászathoz kapcsolódó gasztrokulturális hagyományok bemutatása, valamint az elkészítés módja és megjelenése is egy magyar és külhoni gasztronómia legkiválóbb, saját készítésű (saját konyhában, alvállalkozó bevonása nélkül) produktumainak felvonultatása.

 

Határidő: 2021. augusztus 09. 12:00.

A teljes pályázati kiírást az alábbi linkre kattintva elérhető:

Pályázati felhívás

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere