központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Rendészeti vizsga Kelet-Magyarországon – Miskolc!

2022. 08. 23. | Az OMVK központi szervezete |

A Belügyminisztérium döntése alapján a jövőben – más erre kötelezett személyek mellett – a hivatásos vadászok is csak Körmenden és Miskolcon abszolválhatják a rendészeti vizsgákat. A Dunától keletre eső megyékben a képzéseket és a vizsgáztatást a Miskolci Rendvédelmi Technikum végzi.

 

A képzésről

Az alapképzés az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyek számára 40 órás: 24 óra online és 16 óra jelenléti oktatásból áll. A kiegészítő képzés 5 évente kötelező.

Atananyag és a vizsgaidőpontok elérhetők a Rendészeti vezetőképzési- és vizsgaportálon, itt: https://nyilvantartas.bmkszf.hu/rvv/

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei intézmény megfelelő csoportlétszám esetén kihelyezett képzések megtartását is vállalja. Ennek részleteiről Kőhalminé Mizsei Orsolya r. alezredessel, a Tanulmányi Osztály kiemelt főreferensével lehet egyeztetni a modszertan@mrvt.hu e-mail címen illetve a +36-46/412-060 vagy a +36-20/388-0065 telefonszámon.

 

Jelentkezés

Az alapképzés tekintetében az online ügyintézés teljes mértékben megszűnt. A jelentkezéshez a modszertan@mrvt.hu e-mail címre el kell küldeni:

  • a jelentkezési lapot kitöltve és beszkennelve(letölthető ide kattintva),
  • a kapcsolódó nyilatkozatot kitöltve és beszkennelve (letölthető ide kattintva),
  • a szakirányú végzettséget igazoló bizonyítványt / tanúsítványt (a képzésre csak közép- vagy felsőfokú vadgazdálkodási végzettség megléte esetén lehet).

A képzési koordinátor a jelentkezési lapon megadott e-mail címen fogja tájékoztatni a jelentkezőt arról, hogy mikor indul képzés. Ezért fontos, hogy az adatlapot a jelentkező PONTOSAN és OLVASHATÓAN töltse ki!

 

Költségek

A képzés és a vizsga díja 11 596 forint, adatok az utaláshoz:

  • kedvezményezett: Miskolci Rendvédelmi Technikum (MRVT)
  • bankszámlaszám: 10027006-00282668-00000000
  • a közlemény-rovatba: a jelentkező neve

 

Egyéb információk

A képzések idejére van lehetőség szállásigénylésre is, ennek ára 2 600 forint / fő / éj (utalással, illetve a helyszínen is fizethető).

Étkezésre a Technikum büféjében, illetve az intézménnyel szemben lévő áruházlánc éttermi során van lehetőség.

A parkolás az intézmény területén csak szolgálati gépkocsival, menetlevél felmutatása ellenében lehet.

 


 

A Vadászkamara egyeztet a Körmendi Rendvédelmi Technikummal a nyugat-magyarországi képzési és vizsgalehetőségekről. Mihelyst érdemi információk állnak rendelkezésünkre, online felületeinken tájékoztatást adunk azokról.

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga teszt