központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Erdő- és Vadgazdálkodási Osztály a NAK-nál

2013. 11. 05. | Az OMVK központi szervezete |

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Erdő- és Vadgazdálkodási országos kamarai osztály 2013. október 30-án megtartotta alakuló ülését Budapesten.

A levezető elnök Ifj. Hubai Imre országos vidékfejlesztési alelnök volt. Először az országos kamarai osztály jelenlevő 26 fő képviselője egyöntetű szavazatával 10 főt kooptált az országos kamarai osztályba. Ezt követően a levezető elnök az országos osztály támogató szavazata után kimondta az országos kamarai osztály megalakulását. Később az osztály tagok - a stratégiai együttműködő szervezetek jelölése alapján - vezetőséget választottak.

Az országos osztály vezetősége a támogató szavazatok után a következő tagokból áll: Luzsi József, Dobre-Kecsmár Csaba, Dr. Sárvári János, Tengerdi Győző, Dr. Somogyvári Vilmos.

Ezután Luzsi József országos kamarai osztályvezető ismertette az osztály 2013-2014 évi munkatervét, amelyek összefoglalva a következők:

  1. Erdőtörvény módosítási javaslatok
  2. A 2014-2020 közötti időszak Vidékfejlesztési Operatív Program erdészeti jogcímeinek tervezése
  3. A Vadászati törvény módosítási javaslatának elkészítése

Az előterjesztést a jelenlevő osztálytagok további javaslatokkal kiegészítették. Végül kamarai osztály 2013-2014 évi munkatervét a jelenlevők egyhangúlag elfogadták. Hubai Imre országos alelnök úr zárszavával befejeződött az Erdő-és Vadgazdálkodási országos kamarai osztály alakuló ülése. Ezután a vezetőség rövid tanácskozást tartott a munkamegosztásról és további tennivalókról.

(NAK)

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt