Heves megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Lezajlott az V. Zádor Oszkár Emlékverseny

2023. 10. 24. | Az OMVK Heves megyei szervezete |

A Magyarországi Drótszőrű Magyarvizsla Tenyésztők Egyesülete és az Országos Magyar Vadászkamara Heves vármegyei Területi Szervezete 2023. október 22-én Boldogon, a Boldogi Vadásztársaság területén rendezte V. Zádor Oszkár Emlékversenyét.

A Szent Hubertusz versenyre tizenhárom versenyző érkezett. A jó hangulatú verseny végére az eredmény az alábbiak szerint alakult:

I. helyezett: Molnár Zsolt és Ashlynn Sweven nevű gordon szettere,

II. helyezett: Bese Antal és Csővárberki Öröm nevű drótszőrű magyar vizslája,

III. helyezett: Herceg Lajos és Fickó nevű drótszőrű magyar vizslája.

A Legeredményesebb Női Vezető Különdíjban részesült Bartha-Török Tünde Paptagi Áfonya nevű drótszőrű magyar vizslájával.

A Legeredményesebb Drórszőrű Magyar Vizsla különdíjban részesült Bese Antal és Csővárberki Öröm nevű drótszőrű magyar vizslája.

A Legeredményesebb Heves Vármegyei versenyzőpáros különdíjban részesült Molnár Zsolt és Ashlynn Sweven nevű gordon szettere.

A Legjobb Német Vizsla Különdíjban részesült Varga Róbert Kappanhegyi Josie Adél nevű rövidszőrű német vizslájával.

A vezető bíró Babiczky Attila, bírótársa Panyor Diána volt.

Köszönjük a bíróknak a korrekt bírálatokat, a versenyzőknek a sportszerű versenyzést!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki munkájával, támogatásával vagy bármilyen formában hozzájárult a rendezvény sikeres lebonyolításához!

Külön köszönet illeti meg a Boldogi Vadásztársaságot, a vármegyei Kynológiai szakbizottságunkat, kiemelve Kis Gábort, a szakbizottság elnökét!

Támogatók:

Átányi Vadásztársaság

Balázs József - Nagyréde

Bálint László e.v. - Eger

Boldogi Vadásztársaság

Felső Tarnavidéki Vadásztársaság - Tarnalelesz

Heves Megyei Vadásztársaságok Szövetsége

Josera

Kaliber Vadászbolt - Eger

Ostoros-Novaj Egyetértés Vadásztársaság

Parádi Várhegy Vadásztársaság

Széchenyi Zsigmon Kárpát-Medencei Magyar Vadászati Múzeum - Hatvan

Partnereink:

SolMontis Borászat - Gyöngyöstarján

Kovács István János s.k.

titkár

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

FM ASzK - Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és  Vadgazdálkodási Szakképző Iskolája és KollégiumaEgererdő Erdészeti Zrt.Füzesabonyi LőtérGörbeéri lőtér HatvanHeves Megyei Rendőr-főkapitányságTüzes ÍjászSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati MúzeumPetrény WineryNyilas PincészetSol MontisagrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereIsmerd meg hazánk vadfajait!Hunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt