Heves megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Heves megyei koronglövő verseny 2020 végeredmény

2020. 07. 13. | Az OMVK Heves megyei szervezete |

Versenykiírás A Heves megyei vadászok legjobb koronglövője 2020 versenysorozat elkezdődik!

A verseny célja:A vadászok lőkészségének javítása, versenyzési lehetőség biztosítása.

A versenyben részt vehet minden Heves megyei kamarai vadász tag (Heves megyei lakcímmel rendelkező). Nevezési feltétel érvényes vadászjegy és fegyvertartási engedély.

Versenyek időpontja (2020) és helye: A koronavírus járványügyi helyzet miatt a versenyek időpontja és helyszíne változik. A változásokról, időpontokról, helyszínekről ezen az oldalon tájékoztatjuk az érdeklődőket. Megértésüket köszönjük!

A három versenyből meghirdetett versenysorozat elkezdődik, első állomása május 30-án lesz Füzesabonyban az alábbiak szerint:

  • április 4. (szombat) Füzesabony - Városi Lövészklub lőtere - Compak Sporting - 100A verseny elmarad!
  • május 2. (szombat)- Füzesabony - Városi Lövészklub lőtere Sporting - 100 A verseny elmarad!
  • május 30. (szombat)- Füzesabony - Városi Lövészklub lőtere  Compak Sporting - 100 Erdemények!
  • július 25. (szombat) - Füzesabony -Városi Lövészklub lőtere Sporting - 100 Eredmények!
  • augusztus 1. (szombat) Erdőtelek - Pintér tanya – Compak Sporting - 25 + vadász trap - 25 Eredmények + végeredmény!

Versenyek kezdési időpontja: 9 óra 00 perc, nevezés a helyszínen 8 óra 30 perctől

Nevezési részletek:

A verseny értékelése mindhárom verseny összeredménye alapján történik. (250 korongból elért eredmény alapján.) Azonos eredmény esetén az utolsó versenyt követően szétlövés dönt az I-X. helyezésekről.

A verseny értékelése 70 év alatt és 70 évet betöltött korcsoportokban történik.

Használható lőszer max. 28 g, max. 2,5 mm-es sörétméret.

A kizárólag a "Heves megyei vadászok legjobb koronglövője 2020" versenysorozatban részvevők számára az MVE licensz nem szükséges!

Díjazás: A I-X. helyezett serleg-oklevél és sörétes lőszer, az abszolút I. helyezett külön serleg (2020 év Heves megye legjobb koronglövő vadásza). Azok között, akik mindhárom versenyt teljesítettek, értékes jutalmakat sorsolunk ki.

Vadászüdvözlettel:

dr. Sipos Péter s.k.

elnök

OMVK Heves megyei Területi Szervezete Sportlövő Szakbizottság

Partnerek, kapcsolódó oldalak

FM ASzK - Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és  Vadgazdálkodási Szakképző Iskolája és KollégiumaEgererdő Erdészeti Zrt.Füzesabonyi LőtérGörbeéri lőtér HatvanHeves Megyei Rendőr-főkapitányságTüzes ÍjászSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati MúzeumPetrény WineryNyilas PincészetSol MontisagrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereIsmerd meg hazánk vadfajait!Online vadászvizsga teszt