Fejér megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Külföldi vadászeti engedély kiváltása

2022. 04. 13. | Az OMVK Fejér megyei szervezete |

Felhívjuk figyelmüket, hogy a külföldi vadászati engedélyek kiváltását 2022. július 1-ig a régi rendszer szerint, még papír alapon megtehetik, a csatolt nyomtatványokon.

Vadászati engedély iránti kérelem minta

Nyilatkozat (szerkeszthető)

Nyilatkozat (Pdf)

 

2022. május 01-től a papír alapon benyújtott vadászati engedély kérelmeket már nem tudjuk befogadni.

A külföldi engedélyek kiváltása 2022. május 01-től csak online formában történhet. Az online vadászati engedély kiváltásához szükséges segédleteket itt találhatóak:

Vadászati engedélyek online kérelme

Új meghatalmazás RNY ügyintézéshez

Tájékoztató az RNY ügyintézésről

 Az online ügyintézés az alábbi linken érhető el: Külföldi vadászati engedély kérelmek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere