Fejér megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Küldöttgyűlés Fejér megyében

2022. 04. 25. | Az OMVK Fejér megyei szervezete |

2022. április 20-án, Fehérvárcsurgón a Károlyi Kastélyban tartotta meg az OMVK Fejér Megyei Területi Szervezete a 2021. évi beszámoló küldöttgyűlést.

Elfogadásra került a beszámoló, a 2022. évi költségterv és a 2022. évi feladatok eseménynaptára is. Megrendezésre kerülnek család- és gyerekbarát rendezvények, hivatásos vadászok oktatása, továbbképzése, senior találkozó, megyei vadásznap és még sok más színes programmal készül az idei évben is a Fejér Megyei Vadászkamara.

A küldöttgyűlés egyhangúan megszavazta, hogy egyedülálló módon, a megyében elsőként létrehozásra kerüljön a Fejér Megyei Hivatásos Vadászokért Alapítvány, amelynek célja a hivatásos vadászok támogatása betegségük, balesetük és időskoruk esetén. Támogatás nyújtása lakhatáshoz, gyermekeik beiskolázásához, szociális helyzetük javításához.

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga tesztHunttrophy.com