Zala megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Apróvadas Vadászkutya alkalmassági vizsga

2017. 09. 22. | Az OMVK Zala megyei szervezete |

A VIZSGANAPRA A NEVEZÉS LEZÁRULT.

Több jelentkezőt nem tudunk fogadni. További információ: Kiss Norbert 06-70/436-5316

 

 

FELHÍVÁS

Az Országos Magyar Vadászkamara Zala Megyei Területi Szervezete apróvadas Vadászkutya alkalmassági vizsgát szervez, vizslák, retrieverek, fürjész- és kajtatóebek részére, Sármelléken

2017. október 22-én (vasárnap)

A vizsgáztatás a „Vadászkutyák vadászati alkalmassági vizsgájának követelményei" szabályzatban foglaltak szerint történik.

Vizsgadíj: 5.000,- Ft/ kutya.

A vizsgára jelentkezni csak írásban, a kitöltött és aláírt Jelentkezési lap visszaküldésével lehet. A vizsgadíj fizethető átutalással (bankszámla szám: 12092309-00100072-00100001), vagy készpénzben, ügyfélfogadási időben a vadászkamara székházában (Zalaegerszeg, Petőfi u. 39.)

A vizsgára jelentkezés, és a vizsgadíj befizetés határideje 2017. október 9.

A vizsgára a vizsgadíj befizetéséről a bizonylatot, és a kutya egészségügyi könyvét szíveskedjen elhozni. A vizsgáncsak azonosítási lehetőséggel (chip) ellátott kutyák vehetnek részt.

 

További információ:

Kiss Norbert Vadászkutya Szakbizottság elnöke
06-70/436-5316

kisnorb@freemail.hu

>Jelentkezési lap innen tölthetőle<

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga tesztHunttrophy.com