Zala megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Állami Vadászvizsga időpontok

2017. 11. 09. | Az OMVK Zala megyei szervezete |

Az Országos Magyar Vadászkamara Zala Megyei Területi Szervezete vadászvizsgát szervez, az alábbi időpontokban és helyszíneken:

 

Gyakorlati vizsga:          2017. november 22. (szerda) 9:00 óra,
                                                helyszín: Gyenesdiás lőtér

 

Elméleti vizsga:               2017. november 24. (péntek) 09:00 óra,
                                                 helyszín: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi Sándor u. 39.

 

 

Információ:                       Zala Megyei Vadászkamara

                                                Tel.: 06-92-599-440

                                                

 

A vizsgákra regisztrálni a kitöltött Jelentkezési lap  leadásával lehet.

A vizsga díja 20.000,- Ft (illetve 10.000,- forint a 126/2013. VM rendelet 5. §-ban foglaltak szerint). A vizsgadíj fizethető átutalással (bankszámla szám: 12092309-00100072-00100001), vagy készpénzben, ügyfélfogadási időben (H-CS: 08:00-12:00 és 13:00-15:00).

A vizsgákra szíveskedjen elhozni, a személyigazolványt, a lakcímkártyát, a Vadászvizsgára felkészítő tanfolyamról a Tanúsítványt, vagy Igazolást (ami a kiállítástól számított két évig érvényes!) illtetve a szakképzettségről a bizonyítványt és a vizsgadíj befizetésről a bizonylatot.

Eredménytelen vizsgarész a következő vizsga időpontjában megismételhető. Abban az esetben, amennyiben a vizsgázó saját hibájából 6 hónapon belül nem tesz eredményes vizsgát, a teljes vizsgát új vizsgaként kell megismételnie. Amennyiben a jelentkezéstől számítva 6 hónapon keresztül a vizsgázó egy vizsgán sem jelenik meg, regisztrációját töröljük a nyilvántartásból.

 

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga tesztHunttrophy.comBirdieCar elektromos autók - vadászoknak is