Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Vadászati Információs Térkép Veszprém megyéről!

2017. 10. 02. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

Kedves Vadásztársak! Az alábbiakban nyújtjuk át Nektek Veszprém megye Vadászati Információs Térképét, mely a megyei és országos küldöttek nevén, címén és email címén kívül immár a vadgazdálkodási tájegységeket, a tájegységi fővadászok elérhetőségeit, sőt a vadászterületek határvonalait és a vadászatra jogosultak alapadatait is taralmazza.

Büszkék vagyunk arra, hogy az országban elsőként Veszprém megyében valósult meg ilyen feljesztés.

Vadászüdvözlettel:

Veszprém Megyei Vadászkamara

Média és Kommunikációs Szakbizottság

A térkép bal felső sarkában látható   piktogramra kattintva nyílik meg a küldöttek névsora, a tájegységek, valamint a jogosultak listája, és bármely névre kattintva megjelennek az alapvető információk:

Figyelem! A Vadászati Információs Térkép nem közhiteles nyilvántartás, adatai csak tájékoztatásra szolgálnak, hivatalos és peres eljárásban nem használhatóak fel, hivatalos adatközlésnek nem minősülnek. Előfordulhat, hogy a Vadászati Információs Térképen jelölt vadászterület-határok a valóságostól – kis mértékben – eltérnek.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Bakonyerdő Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comVerga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereVeszprém Televízió - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere