Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Közbiztonsági Egyeztetés Márkón

2017. 04. 04. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

A Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum idei első ülését tartotta március 28-án a márkói vadászházban, ahol dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, rendőrfőkapitány köszöntötte a jelenlévőket és bemutatkozott a fórum tagjai előtt.

A program folytatásában dr. Ipsits Csaba rendőr ezredes, kapitányságvezető tartott tájékoztatót a kapitányság illetékességi területének bűnügyi helyzetéről, a folyamatosan javuló eredményekről.

Orsós Károly rendőr őrnagy, a Veszprémi Rendőrkapitányság hivatalának munkatársa ismertette a kapitányság „Biztonságban a Bakonyban” elnevezésű idegenforgalmi bűnmegelőzési programját, mely egész évben kiemelt figyelmet fordít a Bakonyba érkező és a legkülönfélébb szabadidős tevékenységeket végző turisták biztonságára.

A közbiztonsági fórumnak a Hajag Vidéki Vadásztársaság adott otthont

Hebling Ernő címzetes rendőr alezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnügyi alosztályvezetője és Zanati Gyula címzetes rendőr őrnagy, kiemelt főnyomozó részletes beszámolót tartottak egy orvvadászat miatt folyamatban lévő büntetőeljárás eddigi eredményeiről, a nyomozás során szerzett tapasztalatokról.

Pap Gyula, a Veszprém Megyei Vadászkamara elnöke a rendőrök és a vadászok sikeres együttműködését hangsúlyozta. Levetítette az alábbi kisfilmet is, melyet a Hajag Vidéki Vadásztársaság és a VeszprémTV készített a hivatásos vadászok rendészeti feladatairól:

A rendezvény zárásaként dr. Ipsits Csaba rendőr ezredes megköszönte az érintettek aktív együttműködését, melynek már eddig is több pozitív példája volt a járásban. A jövőre nézve is számít a rendőrség a településekkel való folyamatos, közös munkára.

Fotó és információk: Veszprémi Rendőrkapitányság

Forrás: Zircinfo

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - Veszprém megyei videókVeszprém Televízió - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comVerga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere