Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Kitüntetettek a III. Vadász-Gyermeknapon

2017. 05. 28. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

A Várpalotán megrendezett III. Vadász-Gyermeknapon a következő elismerések átadására került sor:

Hubertusz Kereszt bronz fokozata:

Bankó Csaba részére, aki 1997-ben lett tagja az Ősi Sárrét Vadásztársaságnak. Két évtizedes kitartó munkájával és szorgalmával segítette a társaság vadgazdálkodási feladatainak és munkáinak elvégzését. Mindig és mindenkor számíthattunk a segítségére, tapasztalatára.

Hubertusz Kereszt arany fokozata:

Kasza József 1999-től tagja az Ősi Sárrét Vadásztársaságnak. Jelenleg a társaság vadászmestere, megszállottan irányítja a hivatásos vadászok munkáját, szervezi a vadgazdálkodási munkákat, a vadászatokat. Minden gondolatában, tettében vadászember. Nagyon sokat tett és tesz azért, hogy társaságunk vadban és vadászati élményekben gyarapodjon.

Rózsahegyi Péter 1998-tól tagja az Ősi Sárrét Vadásztársaságnak. 2014-től a társaság elnöke, aki határozottan, magas szakmai tudással és tapasztalattal irányítja a Vt. munkáját. Nagyon sokat fáradozott és küzdött azért, hogy a vadászterületünk megmaradjon, és vadászati lehetőségeink bővüljenek.

Nimród Érem:

Johanidesz Péter vadgazdálkodói munkáit a Várpalotai környéki vadásztársaságnál vadőrként kezdte, majd 2003. óta a VERGA Zrt. Királyszállási Erdészeténél végez erdészeti, illetve vadászati tevékenységet. 2011. óta az erdészet kerületvezető vadásza, és ebben a feladatkörben áldozatos munkájával nagy mértékben hozzájárul az Erdőgazdaság eredményes vadgazdálkodási tevékenységéhez. Szerény, visszafogott természetével, pontos munkavégzésével nemcsak kollégák, de a vadászvendégek megbecsülését is kivívta.

Széchenyi Zsigmond emlékplakett

Várpalota Város Önkormányzata részére a vadgazdálkodás és a vadászat, valamint vadászati kultúra fejlesztése és népszerűsítése érdekében kifejtett tevékenységéért, valamint azon évtizedes együttműködésért, melyet Várpalota Város Önkormányzata folytatott a Veszprém Megyei Vadászkamarával.

A kitüntetéseket Pap Gyula, a Veszprém megyei Vadászkamara elnöke adta át. Minden kitüntetettnek szívből gratulálunk!

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Veszprém Televízió - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereBakonyerdő Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comHerendi Porcelánmanufaktúra - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere