Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

III. Vadászkamarai Trófeaszemle - FELHÍVÁS

2017. 09. 26. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

Tisztelt Elnök Úr! Ismert előttetek, hogy a Veszprém Megyei Vadászkamara, a Bakonyerdő Zrt., a Verga Zrt-vel közösen a hivatásos vadászok által is kezdeményezett emlékhelyet hozott létre Hubertlakon, ahol felállításra került a Hubertlaki kereszt, továbbá létrehozta a hivatásos vadászok erkölcsi megbecsülésre a Hubertlaki kereszt kitüntetést is.

Az alapítók közösen a megye valamennyi vadgazdálkodási egységét is bevonva szervezik 2017. november 03-án, pénteken, 10:00 órai kezdettel ezen emlékhelyen történő koszorúzást és megemlékezést, kitüntetés átadását, valamint azt követő szakmai programot, a Bakonyerdő Zrt. Huszárokelőpusztai vadászházánál.
A szakmai program keretein belül szeretnénk méltó módon idén is megtartani a

III. Veszprém Megyei Vadászkamarai Trófeaszemlét

Szeretnénk kérni a vadgazdálkodókat, hogy az elmúlt év, vagy idei évben elejtett, arra érdemes trófeáikat elhozni és bemutatni szíveskedjenek. (gímbika, dámbika, muflon kos, őzbak, vadkan agyar.)
Szükséges, hogy a trófeát bemutatni kívánók legkésőbb október 24-ig, keddig adják meg Kamara részére a kiállított trófea adatait, elejtő nevét és az elejtés helyét, egy egységes feliratozás céljából, a Vadászkamara elérhetőségeire (veszprem@omvk.hu, 88-422- 298, 06-30/239-4652,06- 30/239-4653, 06-30/385- 0960).
A trófeákat a rendezvény megkezdését megelőzően kellene Huszárokelőpusztai vadászházhoz hozni (november 03-án 9:00 órára) majd a rendezvény végén mindenki visszaviheti magával.
Várhatóan 12:00 h-kor mindenkit egy szabadtéren elfogyasztható ebédre hívunk, ezért, fontos, hogy a megjelenők létszámát is tudjuk.
Rendkívül fontos számunkra, hogy a megye vadgazdálkodói képviseltessék magukat és vegyenek részt ezen rendezvényen és szakmai programon, továbbá biztosítsák lehetőségét annak, hogy az alkalmazásukban lévő hivatásos vadászok lehetőleg teljes létszámban részt vehessenek ezen ünnepségen.
Kérjük Elnök Urat, fentiekben legyen segítségünkre, s egyben a mellékelt meghívóban szereplő programokat figyelembe véve, tisztelettel meghívjuk Önt és Vadásztársait, ezen rendezvényre.

Vadászüdvözlettel,

Pap Gyula                                                                                           Baracskay Lajos
VMVK elnök                                                                                      VMVK titkár

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Verga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereVeszprém Televízió - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereBakonyerdő Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.com