Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Honlap költözés!

2017. 05. 16. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

Kedves Vadásztársak, Tisztelt Látogatók! A Veszprém Megyei Vadászkamara honlapja, a vmvk.hu elköltözött, ezen túl az Országos Magyar Vadászkamara központi honlapjának megyei aloldala, az omvk.hu/veszprem fog helyet biztosítani tartalmaink számára.

Ezen az oldalon már most is elérhető minden olyan megyei vonatkozású anyag, ami a régi honlapunkon látható és olvasható volt a Vadászkürt című hírlevétől a garlériákon keresztül a videókig. Azok számára, akik a régi struktúrában szeretnék látni a 2010-től mostanáig összegyűlt anyagokat, a pirossal jelzett menüpontra kattintva erre is lehetőség nyílik:

Frissülni, új tartalmakkal kiegészülni a mai naptól kezdve már csak ez az új oldalunk fog. Minden kedves Vadásztársunknak és Látogatónknak kellemes böngészést kívánunk!

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - Veszprém megyei videókVerga Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comBakonyerdő Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere