Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Dúvadnapok - FRISSÍTVE

2018. 02. 05. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

Az apróvad életfeltételeinek javítása érdekében az 513-as számú Balaton-felvidéki Vadgazdálkodási Tájegység területén, főleg a keleti oldalra koncentrálva ragadozógyérítési napok megtartására kerül sor 2018. február 5-10. között.

A részvételt vállaló vadászatra jogosultak a fenti időszakban intenzívebben, minden legális eszközt felhasználva (egyéni vagy társas vadászat, kotorékozás, csapdázás) gyérítenék a dúvadat. Elejthetőek a vadászható szőrmés-szárnyas "kártevők", úgy mint a róka, aranysakál, borz, nyest, házi görény, pézsmapocok, nyestkutya, mosómedve, dolmányos varjú, szarka és a szajkó.

A Dúvadnapok végén, február 10-én közös terítékkel adjuk meg a végtisztességet az elejtett vadnak, egyben értékeljük az eredményt. A közös teríték helyét és időpontját a jelentkezőkkel időben közöljük.

A „Dúvadnapokra” Surányi Péter tájegységi fővadásznál lehet jelentkezni:

Telefon: +36 30 829 0760

email: peter.suranyi@fm.gov.hu

FIGYELEM, FRISSÍTÉS!

A közös teríték időpontja és helye: Ősi Sárrét Vadásztársaság vadászterülete, február 10. 15:00 óra

A pontos helyszínről Surányi Péter tájegységi fővadász nyújt tájékoztatást a jelentkezők részére az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 30 829 0760

email: peter.suranyi@fm.gov.hu

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Herendi Porcelánmanufaktúra - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereBirdieCar elektromos autók - vadászoknak isHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.com