Vas megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Felhívás képesített vadhúsvizsgáló képzésre

2018. 03. 06. | Az OMVK Vas megyei szervezete |

Az OMVK Vas Megyei Területi Szervezete és a Vas Megyei Kormányhivatal Élelmiszer- biztonsági és Állategészségügyi Igazgatósága képesített vadhúsvizsgáló képzést tart.

A 43/2011. (V.26) VM rendelet szerint:

„/1/ Vadhúsvizsgáló képesítést a vad begyűjtőhely üzemeltetője, a hivatásos vadász és a sport vadász szerezhet.

/2/ A képesített vadhúsvizsgálók képzése hatósági szakképzésnek minősül.

A tanfolyami részvétel alapkövetelménye középfokú szakirányú végzettség ésérvényes vadászjegy vagy középfokú végzettség, minimum tíz év szakmai gyakorlat és érvényes vadászjegy megléte vagy a hatósági állatorvos felügyelete alá rendelt kisegítők külön jogszabályban meghatározott szakképzési követelményeinek teljesítése.”

A tanfolyam és a vizsga díja 14 000 Ft/fő, amely az oktatási segédlet költségét is magában foglalja, melyről a Kamara számlát állít ki. A díjat be lehet fizetni személyesen a jelentkezéskor készpénzben, vagy 2018. március 31-ig átutalással az OMVK Vas Megyei Területi Szervezete 10404742-47414879 számlaszámra. Átutalás esetén kérem a közlemény rovatban feltüntetni, hogy vadhús tanfolyam és a jelentkező nevét.

 

A jelentkezéseket  2018. március 31-ig tudjuk elfogadni. Jelentkezni lehet személyesen (a megyei kamara irodájában) vagy e-mailben (vas@omvk.hu) a jelentkezési lap kitöltésével. Emailben történt jelentkezés esetén az eredeti jelentkezési lapot be kell hozni a tanfolyam megkezdésekor.

 

Jelentkezési lap letölthető: /app/omvk/web/uploads/files/Vas/Jelentkezesi_lap_vadhus_2018.doc

 

A tanfolyam időpontja: 2018. április 5.(csütörtök) 9.00 óra

A vizsga időpontja: 2018. április 10.(kedd) 9.00 óra

 

Helyszín: Szombathelyi Erdészeti Zrt. ( 9700 Szombathely, Saághy István u. 15)

 

További információk a 06/30/2394-651-es mobil számon, valamint a

94/ 500- 324-es vezetékes számon kérhetők.

 

Szombathely, 2018. február 21.

 

Vadászüdvözlettel:

Kenesei István

titkár

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga teszt