Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Vadgazdálkodási fórum

2017. 06. 15. | Az OMVK Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezete |

Az Országos Magyar Vadászkamara Sz-Sz-B megyei Területi szervezete 2017 június 22-én Nyíregyházán 09:30 órától Vadgazdálkodási fórumot tart, mely a Hivatásos vadászoknak az évi kötelező továbbképzése is egyben.

Helyszíne: Nyíregyháza Sóstói u 2.        Debreceni Egyetem Egeszségügyi Kar  Főépület, 1-es előadó 

A fórum nyitott és ingyenes. Minden érdeklődő vadásztársunkat várjuk. Az előadók és témák a meghívóban tanulmányozhatók. A rendezvényről további információkat a 06-42/311-246 vagy a 06-30/239-4636-os telefonszámon lehet kérni.

Fazekas Gergely

Kamarai titkár


A rendezvény helyszíne


Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere