Somogy megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Ünnepek közötti ügyelet

2017. 12. 22. | Az OMVK Somogy megyei szervezete |

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2017. decemberében - a korábbiaknak megfelelően az ünnepek között - december 27 – december 29-ig a Vadászkamara irodájában az ügyfélfogadás szünetel.

A külföldi vadászati engedélyek kiadását (amennyiben ezt Tisztelt Ügyfeleink december 22-ig intézni nem tudják) ügyeleti rendszerben garantálni nem tudjuk, ezért kérjük Önöket, hogy az azzal kapcsolatos igényeiket legkésőbb dec. 22-ig jelezzék és rendezzék!

 

Rendkívüli esetekben az ügyeleti telefonszámok a következők:

Máj-Botos Orsolya irodavezető: 30/185-7703

Kemenszky Péter titkár: 30/298-0340

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere