Pest megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Pest megyei vadászatra jogosultak figyelmébe

2017. 11. 15. | Az OMVK Pest megyei szervezete |

A színvonalas apróvad- és ragadozó-gazdálkodáshoz szükséges eszközöket (etetők, itatók, csapdák) kínál az Ernst és Hajas Kft.

Az egyes eszközök  ábrája, leírása, és az ára az itt olvasható tájékoztatóból megismerhető. (Mint látható, az árak nagyobb mennyiség esetén csökkenőek.)

A megyei kamara és szövetség kész az érdeklődők megrendeléseit összegyűjteni és azokat összesítve továbbítani a Kft-hez, ilyen módon lehetővé téve a vadászatra jogosultak számára a mennyiségi kedvezmény igénybevételét.

Igényeiket kérjük a kamara irodájának postán (1051 Budapest, Nádor u. 34.), vagy e-mailban (omvkpest@t-online.hu) megküldeni.

                                                                                  Pető Zoltán

                                                                                  irodavezető

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereBirdieCar elektromos autók - vadászoknak is