központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Megyei Vadászkamarák Országos Csapatversenye

2017. 07. 12. | Az OMVK központi szervezete |

Július 6-9-én Galgamácsa térségében került sor a 39. Korongvadász Világbajnokságra, amelynek kiemelt együttműködő partnerei voltak a vadászati érdekképviseletek is. A megmérettetés alatt került megrendezésre az Országos Magyar Vadászkamara Vadász és Sportlövő Bizottsága (OMVK VSB) által meghirdetett Megyei Vadászkamarák Országos Csapatversenye.

A versenyen a vadászkamara megyei Területi Szervezetei által benevezett versenyzők egyénileg elért eredményei adták a megyei csapat eredményét. A OMVK és az Országos Magyar Vadászati Védegylet a csapatverseny eredményét

 

a 2017. augusztus 26-án, Mezőberényben tartandó
Országos Vadásznapon fogja kihirdetni
,

 

ahol átadásra kerülnek az OMVK VSB által biztosított díjak és serlegek, valamint oklevelek.

Az OMVK VSB nagyra értékeli a megyék összefogását a VB-n való részvétel támogatásában, hiszen 15 megye versenyzői vettek részt a megmérettetésen, akik valamennyien nagyon sokat tettek Magyarország korongvadászati és egyben vadászati ismertségének és hírnevének emelésében, egyben megköszönve a megyei elnökségek támogató hozzáállását is.

Az OMVK VSB, mint az OMVK által a vadászlövészet területén tevékenykedő országos bizottsága, ezúton is elismerését fejezi ki a versenyt szervező Magyar Vadászlövészek Egyletének, valamint a rendező Pilisi Parkerdő ZRt. szakszemélyzetének, amely mellé természetesen az együttműködéshez kapcsolt jelentős nevezési kedvezményt is köszönettel nyugtáztuk. Azt gondoljuk, hogy a magyarországi vadászlövészet immár negyedik alkalommal megrendezett nemzetközi eseménye méltó volt az elvárásokhoz, és rangjára emelte a hazai vadászlövészetet is. Mindannyian bízunk abban, hogy a tervezett 2021. évi Vadászati Világkiállítás egyik legnagyobb vadászlövészeti eseményeként a FITASC által megajánlott korongvadász világbajnokságot legalább ekkora versenyzői érdeklődés mellett fogjuk ismételten megrendezni.

 

Összefoglaló értékelés

 

Hegyes Zoltán
OMVK VSB elnök

 

A 39. FITASC Korongvadász Világbajnokságról itt olvashat.

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere