központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Mobiltelefonos kedvezmény vadászoknak

2018. 01. 30. | OMVK központi szervezete |

Az OMVK és területi megyei szervezetei, az OMVK érvényes vadászjeggyel rendelkező tagjai és a vadásztársaságok kedvezményes ajánlat igénybe vételére jogosultak a T-Mobile-nál.

Az OMVK és a Magyar Telekom Nyrt. között fennálló keretszerződés értelmében az érvényes vadászjeggyel rendelkező OMVK tagok a T-Mobile-nál felmutatott vadászjeggyel kérhetik a meglévő vagy az új mobiltelefon szolgáltatáshoz a kedvezményes tarifa kiválasztását. Az erről szóló szerződést a szolgáltatóval kötik meg.

A vadásztársaságok esetében az OMVK megyei területi szervezete (elérhetőségek) ad ki partneri nyilatkozatot a vadásztársaságnak, amellyel a szolgáltatóhoz fordulhatnak és megköthetik a két fél közötti kedvezményes szerződést.

Az aktuális díjakról és egyéb kedvezményekről a T-Mobile, mint szolgáltató ad részletes felvilágosítást.

 


Szükséges nyomtatványok

 

Igazolás partneri jogviszonyról
(2. számú függelék a Magyar Telekom Nyrt. és az OMVK közötti Szerződésből)

 

Nyilatkozat az Országos Magyar Vadászkamara partnerei részére kialakított kedvezmény igénybevételéhez
(3. számú függelék a Magyar Telekom Nyrt. és az OMVK közötti Szerződésből)

 

Tagi igazolás
(4. számú függelék a Magyar Telekom Nyrt. és az OMVK közötti Szerződésből)

 

Nyilatkozat a MUNKÁLTATÓ tagjai részére kialakított kedvezmény igénybevételéhez
(5. számú függelék a Magyar Telekom Nyrt. és az OMVK közötti Szerződésből)

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereBirdieCar elektromos autók - vadászoknak isHunttrophy.com