központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Új vadászkamarai honlap

2017. 04. 17. | Az OMVK központi szervezete |

Az OMVK elindította új, egységes, központi honlapját. A jövőben az omvk.hu-n és az innen nyíló megyei oldalakon lesznek elérhetők az információk az érdekképviselet – az Országos Szervezet és a megyei Területi Szervezetek – munkájáról. Az oldal a mai igényeknek megfelelően mobiltelefonon és tableten az adott eszközre optimalizált formátumban jelenik meg.

A központi oldalon láthatók az országos jelentőségű híradások, tájékoztatók, míg az oldal tetején az egyes megyék címerére kattintva nyithatók meg a megyei oldalak a Területi Szervezetek információival és aktualitásaival.

Az OMVK új honlapja

A szintén minden aloldalon látható főmenüsorból érhetők el az aktuális és fontos információk az OMVK munkájáról, illetve egyéb tájékoztató anyagok.

Az OMVK új honlapja

Az archívumban – amely a legegyszerűbben a fejléc keresőmezőjéből érhető el – szabad szavas és összetett keresést indíthat el a felhasználó több paraméter alapján szűrve a találatokat. (A korábbi híranyagok áttöltése folyamatos.)

Az OMVK új honlapja

A látogatók – vadászok és vadászat iránt érdeklődők – a jövőben így egy egységes, átjárható és átlátható felületen találhatják meg az őket érdeklő hiteles és pontos információkat.

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere