központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Pályázható az eszközbeszerzési program!

2022. 06. 29. | Az OMVK központi szervezete |

Megjelent a pályázati felhívás, 2022. július 1-jétől augusztus 31-éig beadhatók a pályázatok a Vadászkamara Hivatásos Vadász Eszközbeszerzési Programjára!

A Vadászkamara Elnöksége június 28-án meghozta a szükséges, támogató döntést a pályázati kiírás előkészített tervezetéről, így elindulhat az érdekképviselet civil szervezetek vadőreit támogató kezdeményezése. A pályázatokat a kamara megyei Területi Szervezeteihez adhatják be az egyesületi formában működő vadászatra jogosultak. Az anyagok beküldésére augusztus végéig, az eszközök beszerzésére 2023. február 28-áig lesz lehetőség. A Vadászkamara több mint 350 millió – hivatásos vadászonként bruttó 200 000 – forinttal segíti hivatásos vadászok felszerelésének beszerzését.

A 26 különböző eszköz megvásárlására igényelhető, utófinanszírozott formában biztosított támogatás vissza nem térítendő, a minimális önrész 30%. A forráselosztás elvéből kifolyólag forráshiány nem alakulhat ki, minden arra jogosult – aki helyesen pályázik – nyer támogatást.

 

A Program részleteiről (eszközökről, határidőkről és a program hátteréről) tájékozódhat korábbi összefoglalónkban ide kattintva.

 

A kapcsolódó dokumentumok (kattintson a letöltéshez!)

pályázati felhívás  (pdf dokumentum)

pályázati adatlap  (kitölthető Excel-dokumentum)

a program működési szabályzata  (pdf dokumentum)

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere