központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Nyereménybika

2017. 11. 07. | Az OMVK központi szervezete |

Bíró Tamás, aki Micskei Vida nevű kutyájával a 2017-es Országos Vizsla Főverseny II. helyezettje lett, egyebek mellett egy 3,5 kilogrammos agancssúlyú dámbika elejtését is megnyerte. A vizslavezető október 30-án élt a lehetőséggel, amelyet a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. ajánlott fel. Igen különleges bikát hozhatott terítékre.

Bíró Tamás, a 2017-es Országos Vizsla Főverseny II. helyezettje nyeremény dámbikájával (elejtés ideje: 2017. október 30., a Gyulaj Zrt. Tamási Erdészet kisdádi terülte, kísérő: Poszpis Péter)
Bíró Tamás és kutyája, Micskei Vida a terítéknél

Tamás a Tamási Erdészet kisdádi területén, Poszpis Péter kíséretében ejthette el a bikát. „Két délutáni cserkelés után egy vadföldön futottunk össze vele. A lapát rendellenes alakulása vélhetően egy régi sérülésből adódó kondícióromlás eredménye” – írja a boldog elejtő a koros bikáról, hozzátéve: az elejtés helyétől párszáz méterre még elég intenzív barcogást is hallottak.

Nyereménybika - a dámot Bíró Tamás, a 2017-es Országos Vizsla Főverseny II. helyezettje hozhatta terítékre (elejtés ideje: 2017. október 30., a Gyulaj Zrt. Tamási Erdészet kisdádi területe, kísérő: Poszpis Péter)
Bíró Tamás nyereménybikája
Nyereménybika - a dámot Bíró Tamás, a 2017-es Országos Vizsla Főverseny II. helyezettje hozhatta terítékre (elejtés ideje: 2017. október 30., a Gyulaj Zrt. Tamási Erdészet kisdádi területe, kísérő: Poszpis Péter)
Bíró Tamás nyereménybikája, a háttérben Micskei Vida
Nyereménybika - a dámot Bíró Tamás, a 2017-es Országos Vizsla Főverseny II. helyezettje hozhatta terítékre (elejtés ideje: 2017. október 30., a Gyulaj Zrt. Tamási Erdészet kisdádi terülte, kísérő: Poszpis Péter)
A nyereménybika és Micskei Vida

Még egyszer gratulálunk az elejtőnek és köszönjük a Gyulaj Zrt. felajánlását!

 

Részletek a 2017-es Országos Vizsla Főversenyről
(Kattintson!)

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereBirdieCar elektromos autók - vadászoknak is