központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Értekezlet az Országos Vadgazdálkodási Alapról

2017. 05. 23. | Az OMVK központi szervezete |

Az Országos Magyar Vadászkamara Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottsága a szervezet Alapszabályának módosítása értelmében megkezdte az Országos Vadgazdálkodási Alap működésének és pályázati céljainak kidolgozását.

A Bizottság több, az alappal foglalkozó tagja május 19-én a témában külön értekezletet tartott, amelyen részt vett dr. Jámbor László, az OMVK elnöke is. Az egyeztetésen megvitatták javaslataikat, amelyeket a Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottság soron következő ülésén fognak előterjeszteni. A május 29-én esedékes tanácskozás a téma fontosságát figyelembe véve egy kibővített ülés lesz, az országos bizottság tagjain kívül a megyei Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottságok elnökei is meghívót kaptak rá.

Az értekezlet résztvevői megállapodtak abban, hogy a Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottság szeptember 15-ei határidővel megküldi az OMVK elnökségének az Országos Vadgazdálkodási Alap működésére és célrendszerére vonatkozó részletes javaslatát.

Rung Áron

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere