Heves megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Vadászati alkalmassági vizsga 2018

2018. 03. 27. | Az OMVK Heves megyei szervezete |

Az Országos Magyar Vadászkamara Heves megyei Területi Szervezetének Kynológiai Bizottsága 2018. évben több Vadászati Alkalmassági Vizsgát, valamint vizsgafelkészítőt szervez.

Az eredményes felkészülés érdekében rendezünk két felkészítő napot az érdeklődők részére 2018. augusztus 11-én Hevesen és 2018. augusztus 25-én Atkáron. (Jelentkezés 1 héttel előtte, részvételi díj 3000 Ft/kutya.)

Apróvadas területeken vadászó vizslák részére vizsgát tervezünk rendezni az alábbi időpontokban és helyszíneken:

2018. szeptember 29. Bodony Elmarad!

2018. október 06. Heves

2018. október 13. Atkár

2018. november 10. Atkár

Utánkereső VAV vizsgát is tervezünk, részletek később.

A vizsgát akkor tartjuk meg, ha minden vizsgára legalább nyolc vadász jelentkezik. A fentiektől eltérő időpontban csak vadásztársaság részére rendezünk vizsgát, de ebben az esetben is feltétel a nyolc vizsgázó kutya megléte.

Vizsgára jelentkezni a vizsga napja előtt legkésőbb tíz nappal. Jelentkezésnél kérjük megadni a vadász nevét címét telefonszámát, kutya fajtáját ivarát.

 

 

 

Jelentkezni lehet

Nevezési díj egységesen országosan kutyánként 5000 Ft. A vizsgára érvényes oltási igazolás szükséges.

Kérjük kísérje figyelemmel honlapunk friss híreit!

Harsányi Jenő s.k.

Vadászkutya Bizottság elnöke

Kovács István János s.k.

titkár

Partnerek, kapcsolódó oldalak

FM ASzK - Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és  Vadgazdálkodási Szakképző Iskolája és KollégiumaEgererdő Erdészeti Zrt.Füzesabonyi LőtérGörbeéri lőtér HatvanHeves Megyei Rendőr-főkapitányságTüzes ÍjászSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati MúzeumPetrény WineryNyilas PincészetSol MontisagrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comIsmerd meg hazánk vadfajait!Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere