Heves megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Vadászati Alkalmassági Vizsga 2017

2017. 08. 01. | Az OMVK Heves megyei szervezete |

Az Országos Magyar Vadászkamara Heves megyei Területi Szervezetének Kynológiai Bizottsága 2017. évben is több Vadászati Alkalmassági Vizsgát szervez apróvadas területeken.

Apróvadas területeken vadászó vizslák részére vizsgát tervezünk rendezni:

Atkár 2017. szeptember 16. találkozó 7 óra 30 perckor a községben a Templom tér 3. szám előtt;

Bodony 2017. október 21. találkozó 7 óra 30 perckor a településen kívül a horgásztónál;

Heves 2017. október 28. találkozó 7 óra 30 perckor a Kisköre felé vezető úton a város szélén lévő Tanpályánál;

Kápolna 2017. december 10. találkozó 7 óra 30 perckor a Dohánybeváltó előtt.

A vizsgát akkor tartjuk meg, ha minden vizsgára legalább nyolc vadász jelentkezik. Vizsgára jelentkezni a vizsga napja előtt legkésőbb nyolc nappal, helyszíni nevezés csak különös helyzetben fogadható el, ha nem zavarja a vizsga lefolytatását.

Jelentkezni lehet

Jelentkezésnél kérjük megadni a vadász nevét címét telefonszámát, kutya fajtáját ivarát. Nevezési díj egységesen országosan kutyánként 5000 Ft. Vadásztársaságok kérhetnek saját területükön vizsgáztatást, ha legalább nyolc kutyájuk van.

Jelentkezni lehet az Alföldi és Országos Vizsla Főversenyre, melyet a Kamara támogat a költségek megtérítésével. Az Alföldi vizslaverseny szeptember 23-án lesz, a Főverseny október 14-én Soponyán. Aki rész kíván venni a vizslaversenyeken annak részt kell vennie Atkáron a VAV vizsgán, s ha kutyájának van VAV vizsgája, nevezési díjat nem fizet.

Az atkári VAV vizsgát Dr. Nagy Gyula a Mátrai Vadászati Múzeum egykori igazgatója emlékére rendezzük, melyen részt vehet az a vadászkutya is melynek van VAV vizsgája, és vizsgadíjat nem fizet. Az első három legtöbb pontot elérő vadász illő díjat és nyakba akasztható emlékérmet kap. 

Dr. Harangozó Imre s.k.

Vadászkutya Bizottság elnöke

Kovács István János

titkár

Partnerek, kapcsolódó oldalak

FM ASzK - Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és  Vadgazdálkodási Szakképző Iskolája és KollégiumaEgererdő Erdészeti Zrt.Füzesabonyi LőtérGörbeéri lőtér HatvanHeves Megyei Rendőr-főkapitányságTüzes ÍjászSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati MúzeumPetrény WineryNyilas PincészetSol MontisagrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Ismerd meg hazánk vadfajait!Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere