Heves megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Heves megyei koronglövő versenykiírás vadászoknak

2018. 03. 29. | Az OMVK Heves megyei szervezete |

Versenykiírás: Heves megyei vadászok legjobb koronglövője 2018 versenysorozat

 

Heves megyei vadászok legjobb koronglövője 2018. versenysorozat ZÁRÓ fordulója : infó ide kattintva.

 

A verseny célja: A vadászok lőkészségének javítása, versenyzési lehetőség biztosítása.

A versenyben részt vehet minden Heves megyei kamarai vadász tag (Heves megyei lakcímmel rendelkező). Nevezési feltétel érvényes vadászjegy és fegyvertartási engedély.

Versenyek időpontja (2018) és helye:

  • április 14.  Füzesabony  - Városi Lövészklub lőtere - Compak Sporting Eredmény Fotók a versenyről: itt.
  • május 5.  Füzesabony - Városi Lövészklub lőtere  - Parcours Eredmény Fotók a versenyről: itt.
  • július 28.  Hatvan - Görbeéri lőtér- Compak Sporting
  • augusztus 11.  Erdőtelek - Pintér tanya - Parcours+ trap
  • augusztus 25.  Hatvan - Görbeéri lőtér - Compak Sporting
  • szeptember 15.  Füzesabony - Városi Lövészklub lőtere - Compak Sporting (50 korong) Eredmény. Fotók a versenyről: itt.

Végeredmény: ide kattintva megnyílik.

A versenysorozat első tíz helyezettje
A versenysorozat első tíz helyezettje

Versenyek kezdési időpontja: 9 óra 00 perc

Az MVE versenyengedéllyel rendelkező vadászok 100 koongra, a licenccel nem rendelkező vadászok 50 korongra lőnek minden versenyen (kivétel a Pintér tanya, ahol mindenki 50 korongra lő). Az összértékelésben minden versenyzőnek ugyanaz a két pálya (50 korong) számít. A meghirdetett 6 versenyből legalább négyet kell teljesíteni ahhoz, hogy a versenyző a végértékelésben (4x50=200 korong) szerepelhessen.

Nevezési díj: 100 korongra 12 000 Ft, 50 korongra 7 000 Ft, mely tartalmazza az ebéd árát is.

Használható lőszer: max.12/76 cal., max. 28 gr. söréttöltet, max. sörétméret 2,5 mm sörétes lőszer, mely a helyszínen is kapható.

Értékelés: Minden egyes versenyen, az azonos pályán elért 50 korongos eredmény számít, melyet minden versenyző tovább visz a végértékeléshez.

A versenyeken azonos találat esetén pályasúlyozás, ezt követően, ha szükséges, szétlövés dönt (I-III). A végértékelésben négy értékelhető verseny összeredménye alapján alakul ki a végleges sorrend. Azonos eredmény esetén I-X. helyezések eldöntése szétlövéssel történik az utolsó versenyen.

Díjazás: Minden versenyen a versenyengedéllyel rendelkező indulók és a vadászok külön kerülnek értékelésre. (I-III. helyezés: serleg-oklevél-érem). A végértékelés a két csoport összevonásával történik.

A versenysorozat végén végértékelést követően az abszolút I-X. helyezett serleg-oklevél-érem-sörétes lőszer, az abszolút I. helyezett külön serleg (2018 év Heves megye legjobb koronglövő vadásza). Azok között, akik legalább 4 versenyt teljesítettek, értékes vadászatokat sorsolunk ki.

Nevezni és érdeklődni a helyszínen, vagy az alábbi helyeken lehet:

Füzesabony: szabofuzes@gmail.com   tel.:30/995 2700  web: Füzesabonyi Lövészklub lőtere

Hatvan: acsferenc59@gmail.com   tel.:70/311 1555 web: Görbeéri lőtér

Pintér tanya:  tel.:  70/277 5262 Tóth Imre

Eger, 2018. március 29.                                                                 

Vadászüdvözlettel:

dr. Sipos Péter s.k.

elnök

OMVK Heves megyei Területi Szervezete Sportlövő Szakbizottság

Kovács István János s.k.

titkár

Partnerek, kapcsolódó oldalak

FM ASzK - Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és  Vadgazdálkodási Szakképző Iskolája és KollégiumaEgererdő Erdészeti Zrt.Füzesabonyi LőtérGörbeéri lőtér HatvanHeves Megyei Rendőr-főkapitányságTüzes ÍjászSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati MúzeumPetrény WineryNyilas PincészetSol MontisagrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga tesztIsmerd meg hazánk vadfajait!Hunttrophy.com