Fejér megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Kétszer annyi résztvevő, háromszoros adomány!

2017. 12. 27. | Az OMVK Fejér megyei szervezete |

Jótékonysági vadászatot tartottak december 27-én Kápolnásnyéken. Az Országos Magyar Vadászkamara Fejér megyei Területi Szervezete immáron 5. alkalommal rendezte meg az így már hagyományosnak mondható eseményt.

Jótékonysági vadászat Kápolnásnyéken (Fejér megye), 2017. december 27.
Jótékonysági vadászat Kápolnásnyéken (Fejér megye), 2017. december 27.

A karitatív akció célja az volt, hogy a Fejér Megyei Szent György Kórház gyermekosztályán működő Fejér Megye Gyermekeiért Alapítvány – a vadászok összefogásának eredményeképpen – 1 db non-invazív lélegeztetőgépet szerezhessen be, amelynek értéke hárommillió forint.

A vadászaton, amely idén első alkalommal három helyszínen zajlott, minden eddiginél többen vettek részt. A 116 vadász 13 megyéből érkezett, nem túlzás tehát országos eseményről beszélni. Az adomány mértéke a tavalyinak pont a háromszorosa. A kezdeményezés elindítása óta eltelt négy évben az adományokból vásárolt orvosi eszközök a kórház tájékoztatása szerint 3130 gyermek gyógyulásához járultak hozzá.

A jótékonysági vadászat fővédnöke dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke volt.

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt