Békés megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

VADÁSZJEGY ÉRVÉNYESÍTÉS

2017. 12. 19. | Az OMVK Békés megyei szervezete |

A 2018/2019. vadászjegy érvényesítése. Felhívjuk kedves vadásztársaink figyelmét, hogy az OMVK Békés megyei Területi Szervezete, Békéscsabán a Bajza u. 11. szám alatti székházában, 2018. január 8-án kezdi meg a vadászjegyek érvényesítését, megújítását.

ÜGYFÉLFOGADÁS RENDJE VADÁSZJEGY ÉRVÉNYESÍTÉSEKOR :

Hétfőtől – Csütörtökig: 8.30 -15.00

Péntek: vadászjegy érvényesítés nincs

Egyéni vadászjegy érvényesítéshezkérjük, hozza magával:

- vadászjegyét – személyazonosító igazolványát, lakcímkártyáját – fegyvertartási engedélyét

Csoportos vadászjegy érvényesítés:

Vadászatra jogosultaknak előzetes telefonos bejelentkezés alapján – gyorsított, soron kívüli ügyintézés mellett – lehetőséget biztosítunk a csoportos vadászjegy kiváltására is.

Előzetes időpont egyeztetésre a 66/321-234-es vagy a 30/239-4918-as telefonszámokon van lehetőség.

Szükséges dokumentumok: 2017/2018. évi vadászjegyek, névsor, amelyben fel kell tüntetni az esetleges változásokat (tagokat, a kilépőket, az elhalálozást, más megyébe költözést szükséges feltüntetni./, illetve azokat külön, akik emeltdíjas biztosítást szeretnének kötni! Érvényesíteni csak az aktuális névsorral és fegyvertartási engedélyekkel lehet.

A vadászjegy érvényesítés díja: Az állami vadászjegy ára a hatályos rendeletben foglalt összeg, amelyről a honlapon fogjuk tájékoztatni a vadászokat. Jelenleg  10.000 Forint.

A kamarai tagdíj 4.000 Ft, 70 éven felüli vadászoknak kamarai tagdíjat nem kell fizetni.

Az alapdíjas biztosítás  1.000 Ft-ba, az emeltdíjas biztosítás 2.000 Ft-ba kerül.

Elveszett vadászjegy pótlása 5.000 Ft (kivétel a rendőrségi jegyzőkönyv).

Új vadászjegy megszerzéséhez szükséges dokumentumok: állami vadászvizsga bizonyítvány, akik tanfolyamra jártak azoknak a tanfolyam elvégzését igazoló tanúsítvány, személyi igazolvány, lakcímkártya.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere