Békés megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

25. Országos Vadásznap Mezőberényben

2017. 08. 26. | Az OMVK Békés megyei szervezete |

Idén az ​​Országos Magyar Vadászkamara Békés Megyei Területi Szervezete, a Mezőberényi Vadásztársaság és Mezőberény Város Önkormányzata rendezi a 25. Országos Vadásznapot.

Tisztelettel meghívjuk Önt

az

OrszágosMagyar VadászkamaraésaBékésMegyei Területi Szervezete,

a Mezőberényi Vadásztársaság és Mezőberény Város Önkormányzata

a "finoman elbűvölő településen”,

2017. augusztus 26-án

rendezendő

25. Országos Vadásznapra

Az Országos Vadásznap programjai között új vadászok eskütétele, fegyver- és íjász bemutatók, solymász- és kutyabemutató, kézműves vásár, játszóház, kürtbemutató, kiállítás és egész napos kulturális program várja a látogatókat a városközpontban található Városi Ligetben és környékén. Az esemény egyik fő programja a helyszínen megrendezésre kerülő koronglövészet, illetve a vadételek főzőversenye.

Rendezvényünket megtisztelik jelenlétükkel:

Díszvendégek:       Habsburg György főherceg

Wenckheim László gróf

Dr. Kemény Dénes

Fővédnökök:         Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az OMVV elnöke

Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter

Védnökök:            Dankó Béla országgyűlési képviselő

Zalai Mihály Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlés elnöke

Dr. Takács Árpád Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója

 

Az Országos Vadásznap rendezvénye mellett különböző szakmai és további szórakoztató programokkal várunk minden kedves érdeklődőt 2017. augusztus 25-én, pénteken és 2017. augusztus 27-én, vasárnap is.

 

Látogasson el akár több napra városunkba, már most foglalja le szállását, tájékozódjon honlapunkról: www.mezobereny.hu oldalról és keresse egyéb programjainkat.

 

Részletek:       info@mezobereny.hu;

Tel.: +36-70/4002407

 

Országos Magyar Vadászkamara

Országos Magyar Vadászati Védegylet

Országos Magyar Vadászkamara Békés Megyei Területi Szervezete

Békés Megyei Vadászszövetség

Mezőberény Város Önkormányzata

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga teszt