Békés megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

25. Országos Vadásznap Mezőberényben

2017. 08. 26. | Az OMVK Békés megyei szervezete |

Idén az ​​Országos Magyar Vadászkamara Békés Megyei Területi Szervezete, a Mezőberényi Vadásztársaság és Mezőberény Város Önkormányzata rendezi a 25. Országos Vadásznapot a "finoman elbűvölő településen". A rendezvény időpontja: augusztus 26. Ezúton is meghívunk minden érdeklődőt!

25. Országos Vadásznap Mezőberényben (2017. augusztus 26.)
25. Országos Vadásznap Mezőberényben, 2017. augusztus 26. (A plakát letöltése)

 


 

konferencia
"Gyakorlati apróvad-gazdálkodás"

 

Az OMVK Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottsága a vadásznapot megelőző napon rendezi meg hagyományos éves szakmai konferenciáját. Az idei esemény címe: "Gyakorlati apróvad-gazdálkodás”.

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a létszám betelt, a konferenciára több résztvevő jelentkezését nem áll módunkban elfogadni. Megértésüket köszönjük!

További részletek >

 

 

utlibajnokság
Első Országos Vadász Ulti Bajnokság

 

A vadásznap előestéjén kerül sor az Első Országos Vadász Ultibajnokságra, az Országos Magyar vadászkamara Békés megyei területi szervezete és a Békés megyei Vadászszövetség szervezésében.

További részletek >

 

 

 

 

Látogasson el akár több napra városunkba, már most foglalja le szállását,
tájékozódjon honlapunkon és keresse egyéb programjainkat!


További információ: info@mezobereny.hu; +36-70/400-2407

 

Országos Magyar Vadászkamara
Országos Magyar Vadászati Védegylet
Országos Magyar Vadászkamara Békés Megyei Területi Szervezete
Békés Megyei Vadászszövetség
Mezőberény Város Önkormányzata

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereKos Fashion - az OMVK hivatalos partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
BirdieCar elektromos autók - vadászoknak isOnline vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere