Baranya megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Véreb tanfolyam megnyitó

2020. 06. 04. | Az OMVK Baranya megyei szervezete |

Az ország minden tájáról érkezett, közel 50 érdeklődő részvételével zajlott május 30-án a Magyar Vérebegylet és az OMVK Baranya megyei Területi Szervezete vérebvezető tanfolyamának nyitó rendezvénye, a Baranya megyei körzeti nap. A programhoz a Mecsekerdő Zrt. biztosított helyszínt, a Felsőszentmárton határában található Alsóerdei pihenőháznál.

A Baranya Vadászkürt Együttes elmaradhatatlan vadászkürtös szignáljai kíséretében Agyaki Gábor kamarai elnök és dr. Buzgó József a Magyar Véreb Egylet elnöke nyitotta meg a rendezvényt. Ezt követően Radó Zoltán vezető bíró vette át a szót, aki ismertette az első program, a Véreb Elővizsga menetét, melyen két vezető vett részt fiatal hannoveri vérebével. Mindkét vadászeb sikerrel teljesítette a vizsgafeladatokat, ezek egy részét a tanfolyam résztvevői is figyelemmel kísérhették. A délelőtt második felében dr. Buzgó József a véreb fajták kialakulásáról, használatáról és a nemzetközi és hazai szervezetekről tartott ismertetőt. A jó hangulatú szakmai nap az elővizsgák értékelésével és a Liget Vt. jóvoltából egy ízletes ebéddel zárult.

A tanfolyam soron következő eseménye 2020. június 7-én (vasárnap) kerül megrendezésre Martonfán.

Témái:

  • Csapafektetés a gyakorlatban - Radó Zoltán előadásában
  • A vércsapa - Agyaki Gábor előadásában.

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.com