Baranya megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Éves belföldi vadászjegyváltás- Információk

2017. 12. 15. | Az OMVK Baranya megyei szervezete |

Vadászjegy érvényesítéssel kapcsolatos információk

VADÁSZOK FIGYELEM! 
 

Először is szeretnénk az OMVK Baranya megyei Területi Szervezetének vezetősége és dolgozói nevében mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Nagyon Boldog Új Évet kívánni.

Ezen felül senki se feledkezzen meg a vadászjegyek meghosszabbításáról, melyre 2018.01.02.-tól van lehetőség. Bárki behozhatja a vadászjegyet, nem szükséges meghatalmazás.
Az ára idén sem változott 15.000 Ft vagy 16.000 Ft attól függően, hogy alap vagy emelt díjas biztosítást szeretnének kötni.
Tagdíjmentességet élveznek azok a vadászaink, akik 70. életévüket betöltötték, illetve azok is akik idén lépnek a 70. életévükbe 2018.12.31-ig. A tagdíjmentesek esetében a vadászjegy ára 11.000 Ft, illetve 12.000 Ft a fent említett biztosításoktól függően.

 

VÁLTOZÁS


Kamaránk az idei évben elköltözött. Új címünk 7623 Pécs, Megyeri tér 1/A. fsz 32., mely a lebontott „Magasház” alatti Megyeri tér északi részén található új építményben.
Ügyfélfogadási idő nem változik, így a jövőben is hétfőtől- csütörtökig 8:00-15:00-ig péntekenként 8:00-12:00-ig várjuk ügyfeleinket.
Akinek az új irodaház megközelítésével kapcsolatosan problémája adódna, úgy nyitvatartási időben a régi vezetékes számon elérhetőek leszünk 72/332-354. 

 

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere