Baranya megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Baranyai győztes az Országos Vizsla Főversenyen

2020. 10. 19. | Az OMVK Baranya megyei szervezete |

Sandó István és Magasparti Rutinos Zsolna nevű rövidszőrű magyar vizslája az Országos Vizsla Főverseny győztese

Országos Magyar Vadászkamara által szervezett és az Egy a Természettel Nonprofit Kft. által támogatott Országos Vizsla Főverseny két napos programja 2020. október 17-18-án került megrendezésre Soponyán, a VADEX Mezőföldi Zrt. Ökoturisztikai Központja területén. A megyei, majd a dunántúli és az alföldi regionális elődöntőket követően Soponyán 15 kutya és vezetője sorakozott föl a döntőre. A rendezvényt Kovács Zoltán, az Egy a Természettel 2021 Vadászati és Természeti Világkiállítás kormánybiztosa nyitotta meg.

A két napos verseny rendkívüli sikereket hozott a Baranya megyei vadászkutyásoknak. A megyénket képviselő Sandó István és rövidszőrű magyar vizslája remek versenyzéssel a Főverseny győztese lett, dr. Visegrády Zoltán drótszőrű német vizslájával pedig a negyedik helyen végzett. A két vadászkutyás nagyszerű teljesítményét bizonyítja az is, hogy a helyezések mellett két további díjat is elnyertek. Sandó István és vadászebe a legjobb erdei munkáért, dr. Visegrády Zoltán és kutyája a legjobb vízi munkáért kapott elismerést.

 

helyezésvezetőkutya nevepontszámminősítésCACT 
1. helySandó IstvánMagasparti Rutinos Zsolna359I/ACACT legeredményesebb erdei munka
2. helyFábián PéterMicskei Zefír331I/BRes. CACT 
3. helyLadányi ZoltánCsipkéskúti Czókmók363,5II/A  legeredményesebb mezei munka
4. helyDr. Visegrády ZoltánZörög Tetői Arnold340II/B  legeredményesebb vízi munka

 

Az OMVK Baranya megyei Területi Szervezete nevében gratulálok a kiváló eredményekhez! 

Horváth Csaba kamarai titkár

 

 

Fotók: Mayer Diána

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga tesztHunttrophy.com