Baranya megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

A vadászjegy kiváltásának rendje

2017. 01. 04. | Az OMVK Baranya megyei szervezete |

Szeretnénk a kamara vezetősége és dolgozói nevében mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet kívánni. Ezen felül senki se feledkezzen meg a vadászjegyek meghosszabbításáról, melyre 2017.01.02-tól van lehetőség. Bárki behozhatja a vadászjegyet, nem szükséges meghatalmazás.

Az ára idén sem változott 15.000 Ft vagy 16.000 Ft attól függően, hogy alap vagy emelt díjas biztosítást szeretnének kötni. 
Tagdíjmentességet élveznek azok a vadászaink, akik 70. életévüket betöltötték, illetve azok is akik idén lépnek a 70. életévükbe 2017.12.31-ig. A tagdíjmentesek esetében a vadászjegy ára 11.000 Ft, illetve 12.000 Ft a fent említett biztosításoktól függően.

Változás: 
2017.03.01-től megszűnik a lőjegyzék és annak vezetése is. Természetesen az előző vadászati évben kiadott lőjegyzéket minden vadásznak 2017.02.28-ig vezetnie kell, illetve vadászjegyváltásnál kamaránkba behozni, hogy azt lezárhassuk.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere