Bács-Kiskun megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

"AZ ERDŐ KINCSEI" rajzpályázat

2020. 09. 23. | Az OMVK Bács-Kiskun megyei szervezete |

"AZ ERDŐ KINCSEI" címmel rajzpályázatot hirdet a Bács-Kiskun Megye Vadászhölgyek Egyesülete és az OMVK Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete bács-kiskun megyei gyerekek részére. A pályázat részletei a továbbiakban:

„AZ ERDŐ KINCSEI” RAJZPÁLYÁZAT KIÍRÁSA

Pályázat témája: „Az erdő kincsei”

Eszedbe jutott már, hogy te magad mit kapsz a természettől nap mint nap? Engedd szabadjára fantáziádat és mutasd meg mennyi kincset rejt az erdő! Azt is megrajzolhatod, lefestheted, hogy vigyázol ezekre az ajándékokra! Képzeld csak el, mennyi mindenről lehet itt szó… akár csak olyan egyszerű dolgokról, mint a tiszta víz, egy fa árnyéka, a növények beporzása, az erdei állatok vagy egy szép táj. Ha megálmodtad mi az, rajzold le és küldd el nekünk!

Milyen alkotásokat várunk?

Készítheted bármilyen színes, vagy egyszínű technikával, kollázzsal, de csak kézzel és legfeljebb A4-es méretben. Csak 1 db alkotást küldhetsz be, amiknek a hátuljára, vagy egy külön lapra írd fel a neved, életkorod/osztályod és elérhetőséged (név, e-mail cím vagy telefonszám, lakcím). A borítékra írd rá: „Az erdő kincsei” rajzpályázat.

Ki pályázhat?

- A pályázaton 3 külön kategóriában indulhatnak a Bács-kiskun megyei általános iskolás alsós (1-2.o. ill. 3-4. o.) és óvodás gyermekek, egyénileg vagy intézményi keretek közt.

A Pályázat időtartama, beküldési feltételek: A pályázat 2020. év szeptember 21-től 2020. november 20 -ig tart, a részvétel ingyenes.

- Pályázónként legfeljebb 1 db, legfeljebb A/4 méretű alkotás küldhető be.

- A pályaművek beérkezésének végső határideje: november 20. (péntek) 16 óra - A pályázati anyagokat hajtogatás nélkül, zárt borítékban szükséges feladni az OMVK Bács-Kiskum Megyei Szervezete címére: 6000 Kecskemét, Rákóczi u. 9. I/5.

A borítékon a feladó neve és címe mellett szerepeljen az „Az erdő kincsei rajzpályázat” megnevezés is. A rajzok hátoldalán, vagy egy külön lapon szükséges feltüntetni: • a Pályázó nevét, osztályát/csoportját, • a e-mail címét, lakcímét, telefonszámot • a rajz címét / mottóját.

Elbírálás és díjazás: A pályázatokat a szervezők és az általuk felkért zsűri bírálják el azok kidolgozottsága, a témához való kapcsolódás, az ötletesség és a technika sajátosságainak alkalmazása alapján.

Kiértesítés: A nyertesek értesítést kapnak a megadott elérhetőségükön, valamint neveiket a Bács-Kiskun Megyei Vadászhölgyek Egyesülete Facebook oldalán is publikálja.

A Pályázó a Pályázaton való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a részvételi feltételeket és azokat feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Pályázó a pályázati feltételeket vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Pályázaton nem jogosult részt venni, illetve a Pályázatból automatikusan kizárásra kerül. Továbbá a Pályázó hozzájárul, hogy a Szervező saját weboldalain és a pályázattal kapcsolatos publikációkban/albumokban, valamint kiállításokon, a kiállítást propagáló egyéb elektronikus/nyomtatott publikációkban és kereskedelmi forgalomba nem kerülő reklámtárgyakon (toll, bögre stb.) képeiket a készítő nevét feltüntetve térítésmentesen használja propagálása céljából a rajzokat a pályázatot kiíró szabadon, szerzői jog érvényesítése nélkül felhasználhatja (sajtó, TV).

A pályázók (a pályázaton való részvétellel) hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályázat szervezője a nyereményeket nyilvánosan adja át, továbbá publikálhassa a nyertes pályázók nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiákban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és videó anyagokban. Ennek megfelelően a nyertesek a pályázatban való részvételükkel hozzájárulnak nevük és képmásuk nyilvánosságra hozatalához, valamint ahhoz, hogy a róluk készült hang-, illetve videofelvételt, fényképeket a pályázat szervezője időbeli, térbeli, mód és mértékbeli korlátozás nélkül díjmentesen felhasználja a személyiségi jogok betartása mellett. A pályázó a pályázaton való részvétellel kijelenti, hogy amennyiben utóbbi felvételeken a nyertes pályázó tanulói, alkalmazottai egyéb közreműködői is szerepelnek, úgy az ehhez szükséges hozzájárulással rendelkezik

Nyertesek kiválasztása: A Pályázat lezárásának határidejét követően a beküldött pályázatokat egy többtagú Bizottság bírálja el. A Bizottság tagjai az életkorok alapján meghatározott kategóriánként 3-3 alkotást választanak ki. Az 1-3. helyezetteken túl különdíjban részesül.

Díjazás: I-III. helyezetteknek tárgy nyeremény, a különdíjak: Vackor Vár erdei iskolába 1 napos kirándulás (igény szerint étkezéssel) előzetes egyeztetés alapján. A nyeremény az utazási költséget nem tartalmazza.

Díjak, Nyertesek: A Szervező a nyeremény tartalmát képező ajándékok tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényét a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően a nyeremény gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti. - A nyeremények készpénzre nem válthatók és átvételét megelőzően nem ruházhatók át másra.

A nyertesek értesítése: A nyertesek értesítést kapnak a megadott elérhetőségükön

- A nyertesek neve a BKM Vadászhölgyek Facebook oldalán poszt formájában kerül közzétételre. - Amennyiben a nyertessel nem sikerült felvenni a kapcsolatot, a nyertes nem jogosult a nyereményére.

A nyeremények kézbesítése: - A nyertes a nyereményt a vele egyeztetett formában és módon tudja átvenni. - Amennyiben a nyertes nem működik együtt a Szervezővel nyereményének átvétele érdekében, és a nyeremény átvétele a Pályázó hibájából meghiúsul, a Szervező a díjazásban még nem részesült pályázók közül a bírálati szempontok alapján másik nyertest választ ki. A nyereménnyel kapcsolatban felmerült kérdéseikkel, panaszaikkal a Pályázók írásban kizárólag a Szervezőhöz fordulhatnak. A nyertest érintően a nyereményhez személyi jövedelemadó és egyéb járulékfizetési kötelezettség nem kapcsolódik.

A szervező elérhetőségei: Bács-Kiskun Megyei Vadászhölgyek Egyesülete, 6031 Szentkirály, Dózsa Gy.u.25.

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt