Zala megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Állami vadászvizsga

2017. 05. 30. | Az OMVK Zala megyei szervezete |

Az Országos Magyar Vadászkamara Zala Megyei Területi Szervezete vadászvizsgát szervez

ÁLLAMI VADÁSZVIZSGA IDŐPONTOK

Az Országos Magyar Vadászkamara Zala Megyei Területi Szervezete
vadászvizsgát szervez, az alábbi időpontokban és helyszíneken:

 

Gyakorlati vizsga:

2017. május 31. (szerda) 9:00 óra, 
helyszín: Gyenesdiás lőtér

Elméleti vizsga:

2017. június 1. (csütörtök) 09:00 óra,
helyszín: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi Sándor u. 39.

Információ:

Zala Megyei Vadászkamara
Tel.: 06-92-599-440 

A vizsgákra regisztrálni a Vadászvizsga menüpont végén található Jelentkezési lappal lehet.

vizsga díja 20.000,- Ft (illetve 10.000,- forint a 126/2013. VM rendelet 5. §-ban foglaltak szerint). A vizsgadíj fizethető átutalással (bankszámla szám: 12092309-00100072-00100001), vagy készpénzben, ügyfélfogadási időben (H-CS: 08:00-12:00 és 13:00-15:00).  

A vizsgákra szíveskedjen elhozni, a személyigazolványt, a lakcímkártyát, a Vadászvizsgára felkészítő tanfolyamról a Tanúsítványt, vagy Igazolást (ami a kiállítástól számított két évig érvényes!) illtetve a szakképzettségről a bizonyítványt és a vizsgadíj befizetésről a bizonylatot.

Eredménytelen vizsgarész a következő vizsga időpontjában megismételhető. Abban az esetben, amennyiben a vizsgázó saját hibájából 6 hónapon belül nem tesz eredményes vizsgát, a teljes vizsgát új vizsgaként kell megismételnie. Amennyiben a jelentkezéstől számítva 6 hónapon keresztül a vizsgázó egy vizsgán sem jelenik meg, regisztrációját töröljük a nyilvántartásból.

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereOnline vadászvizsga teszt