Veszprém megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Kitüntetettek, Odvaskő hotel 2016

2016. 12. 02. | Az OMVK Veszprém megyei szervezete |

A Veszprém Megyei Vadászkamara évadzáró rendezvényén a következő kitüntetések átadására került sor:

A Bakonyerdő Zrt. kezdeményezésére a Hubertusz Kereszt arany fokozatát kapta Nagy Zoltán, aki közel húsz éve szolgálja a Tótvázsony és Környéke Vadásztársaságot, valamint annak elődjét a becsület és tisztelet jegyében. Munkáját fáradhatatlanul, s mindvégig lelkiismeretesen látta el, folyamatos figyelmet fordítva a helyi vadásztársakra, akikkel a kapcsolata közvetlen és barátságos. Mindmáig ösztönzi, támogatja Őket munkája során, s a magánéletben egyaránt. Tevékenysége a mai napig példaértékű.

Nimród érem kitüntetésben részesültek:

Babják Tamás 1999-ben került a Bakonyerdő Zrt. Pápai Erdészetéhez; előbb fizikai munkakörben kisegítő vadász, 2006-től hivatásos, majd kerületvezető vadász. Munka mellett szerezte meg vadgazda mérnöki végzettséget. 2010-től a Pápai Erdészet fővadásza. Babják Tamás a szükséges tanulmányokat elvégezve, a ranglétrát végigjárva a vadászat és vadgazdálkodás terén átfogó tapasztalatra tett szert a kétkezi munkáktól kezdve a vadászat gyakorlatán keresztül az ágazatvezetésig. Munkájára igényes, azt magas színvonalon végző, nagy munkabírású, lelkiismeretes szakember. A jövőt is szem előtt tartó gondos vadgazda, kiváló kommunikációjú, korrekt és rendkívül eredményes vadászkísérő. Másfél évtizedet felölelő munkájával nagymértékben hozzájárult a Bakonyerdő Zrt.-nél a vadászati ágazat színvonalának emelésében, eredményességének javulásában és megítélésében.

Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója a Vadászkamarával való hosszú és sikeres együttműködésért.

Veszprém Megye Vadgazdálkodásáért emlékérem kitüntetést vehetett át Markó János

A Bakony Vadásza 2016 kitüntetésben részesült Borbély Sándor.

Gróf Nádasdy Ferenc Emlékplakettet kapott a Herteledy Vadásztársaság.

A Vadászkamara Aranyérmét vehette át Takács Szabolcs Veszprém megyei kormánymegbízott, a Kormányhivatal élén a vadászterületek kialakítása terén végzett munkájáért.

Minden kitüntetettnek szívből gratulálunk!

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHerendi Porcelánmanufaktúra - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereBakonyerdő Zrt. - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere