Somogy megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Természettakarítási akció

2017. 06. 14. | Az OMVK Somogy megyei szervezete |

Tavaszi Természettakarítási Program Idén a Gyótai Vadásztársaság is a program mellé állt A Gyótai Vadásztársaság 2017-ben csatlakozott az OMVK Somogy Megyei Területi Szervezete által meghirdetett Tavaszi Természettakarítási Programhoz.

A vadásztársaság tagjainak kisebb csoportja 2017. április 23-án a Pusztakovácsi és Somogyfajszi beíró körzetekhez tartozó erdőkben végzett szemétgyűjtést. A közlekedési utak melletti árkokban, a turista útvonalak mentén, a vadászaik által leggyakrabban felkeresett magaslesekhez vezető utak környékén, a vadvédelmi kerítések építési területein szedtek össze 55 zsák szemetet és felszámoltak két kisebb szeméttelepet is. A hasznos munka mellett ez a nap társasági csapatépítésnek is remek lehetőséget kínált.

Tibáld Béla
Vt. elnök

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt