központi honlap honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Kiadványok

2017. 04. 26. | OMVK központi honlap |

Az Országos Magyar Vadászkamara kiadványa megvásárolhatók vagy postai utánvéttel megrendelhetők. További információ az OMVK elérhetőségein: az info@ovmk.hu e-mail címen vagy a +36-1/355-6180 telefonszámon.

 

Vadgazdálkodás

"A vadgazdálkodás időszerű kérdései" című konferenciasorozat anyaga

 

             

 

Vadászévkönyv

az OMVK éves kiadványa, amelyet minden vadász térítésmentesen megkap a vadászjegy érvényesítésekor

 

                 

 

Tankönyvek

A "Vadászati Ismeretek" című kötet a vadászvizsga letételéhez szükséges ismereteket tartalmazza. A "Vadászvizsga írásbeli tesztkérdései és képanyaga" a számonkérés írásbeli részén szereplő kérdéseket valamint a szóbeli vizsga faj- és trófeaismeretet érintő részének képanyagát tartalmazza.

 

 

 

Kézikönyvek

 

 

 

Egyéb kiadványok

 

      

Partnerek, kapcsolódó oldalak

Országos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereFöldművelésügyi Minisztérium - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNissan - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereHazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Szent István Egyetem VadVilág Megőrzési Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt